MONIPUOLISTA
VIENTIVETOISTA
TEOLLISTA TOIMINTAA

Sata Industry on Porin satamasta Huittisiin ulottuva 80 kilometrin mittainen teollisuusvyöhyke täynnä monipuolista teollista toimintaa.

Yritysten aloitteesta vuonna 2018 käynnistyneen Sata Industry yhteistyön tavoitteena on tuoda esiin teollisuuden suurta merkitystä Porin seudulle sekä parantaa yritysten tunnettavuutta.

KASVAVIEN ALOJEN
TEOLLISUUS­VYÖHYKE

Sata Industryn teollisuus on hyvin monipuolista, sillä alueella toimii metallinjalostusta, kemianteollisuutta, metallituotteiden valmistusta, konepajoja, meriteollisuutta, suunnittelutoimistoja ja elintarviketeollisuutta.

Sata Industry muodostaa yhden keskeisistä Suomen vientiteollisuuden klustereista, joka on tunnettu myös automaation, robotiikan ja muun älykkään teknologian hyödyntämisestä Sata Industryn veturiyritykset ovat alojensa kansainvälisiä edelläkävijöitä, joiden lisäksi alueella toimii suuri joukko pk-yrityksiä.

Sata Industryn yritysverkosto sekä alueen teollisuuspuistot, teollinen infrastruktuuri, oppilaitokset ja kehittäjäorganisaatiot sekä logistiset yhteydet tarjoavat yrityksille monipuoliseen teolliseen toimintaan soveltuvan kilpailukykyisen toimintaympäristön.